Het ontwikkelen van logistiek vastgoed vereist maatwerk. Elke bedrijf kent immers unieke eisen, en “Built to suit” oplossingen bieden precies dat: op maat gemaakte faciliteiten die specifiek worden ontworpen om direct te voldoen aan de operationele ondernemersbehoeften. Hier leest u meer over wat de voordelen zijn van built to suit logistiek vastgoed en waarom VolkerWessels Logistics Development (VWLD) de ideale partner is voor de realisatie van uw logistieke droomlocatie.

Dit is Built to Suit logistiek vastgoed

Zogezegd, “Built to suit” houdt in dat een gebouw speciaal wordt ontworpen en gebouwd volgens de specifieke wensen en eisen van de gebruiker. Dit is een proces dat begint met een grondige analyse van wat het bedrijf nodig heeft, gevolgd door een op maat gemaakt ontwerp en de uiteindelijke bouw van de faciliteit.

Kortom, met built to suit wordt een aanpak bedoeld met als doel dat een gebouw optimaal functioneert voor de beoogde bedrijfsactiviteiten.

Voordelen van Built to Suit Logistiek Vastgoed

1. Maatwerkoplossingen

  Met built to suit projecten geniet u van flexibiliteit in ontwerp en functionaliteit. Elk aspect van de faciliteit kan namelijk worden aangepast aan de specifieke vereisten van het bedrijf, van de indeling en hoogte van het gebouw tot de infrastructuur en technische installaties.

  2. Efficiëntie en optimalisatie

  Een op maat gemaakt gebouw heeft meestal maximale operationele efficiëntie als beoogd doel. Dit kan verscheidene aspecten betekenen, waaronder kortere doorlooptijden, verbeterde workflow en lagere operationele kosten. Met het gebouw dat vanaf de grond opgebouwd wordt met alle bedrijfsprocessen in gedachten, kan er een optimaal functionerende faciliteit tot stand worden gebracht.

  3. Toekomstbestendigheid

  Built to suit projecten houden rekening met de toekomstige groei en veranderende behoeften van het bedrijf in kwestie. Dit brengt een faciliteit tot leven die niet alleen voldoet aan de huidige eisen, maar ook kan worden aangepast aan de geplande toekomstige ontwikkelingen en mogelijke uitbreidingen.

  4. Betere kostenbeheersing

  Hoewel built to suit projecten meestal aanzienlijke initiële investeringen kunnen vergen, kunnen ze op de lange termijn ook voor aanzienlijke kostenbesparingen zorgen. Door verbeterde efficiëntie en lagere operationele kosten zijn er geen aanpassings- of renovatiekosten nodig. Het gebouw zal immers vanaf het begin aan voldoen aan de bedrijfsbehoeften!

  Built to Suit met VolkerWessels Logistics Development (VWLD)

  VolkerWessels Logistics Development (VWLD) is dé innovatieve partner voor het ontwikkelen van logistiek en bedrijfsmatig vastgoed aan de hand van een built to suit traject. Meer weten? Ga naar vwld.nl voor de realisatie van de perfecte logistieke locatie.